Reacties op dit artikel
  • Eric R. van Dijk Rm Za 11 okt 2014, 21:17

ALV is bij uitstek het podium om met de leden te discussiëren over het beleid en de koers van de vereniging.
    -Al jaren pretenderen we het "kenniscentrum informatievoorziening" te zijn. Wat is er de afgelopen jaren bereikt en wat gaan we er aan doen voor de naaste toekomst; anders is die er niet meer voor de SOD.
    -Consequenties structurele terugloop ledenaantal.
    -Financiële consequenties exploitatie OD en verenigingsfinanciën.
    -Bestuursvacatures tijdig, breed en actief (digitaal) bekend maken bij de leden en statuten in acht nemen.
    -Terugkoppeling / rapportage St Beheer SOD-opleidingen ( HMDI ??, kantoor is weer verhuisd)
    -Etc.
    (Kortom geen afraffel (Joost-) ALV.)
    Tot slot: het is niet negatief bedoeld, maar ik krijg de laatste jaren meer en meer het gevoel dat we naar een sterfhuisconstructie en dat gaat mij zeer aan het hart. Ik maak me ernstig zorgen over de vereniging, de opleidingen en de binding met de leden en het (vernieuwende) vakgebied.
    Succes ermee!
    gr
    Eric

Mijn reactie

• HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

SOD Feeds