Reacties op dit artikel
 • Sylvia bakker-kempen Vr 6 nov 2009, 13:15

  Social Media, Petra is daarmee al jaren actief en daardoor geeft ze nu zelfs lezingen bij Nyenrode! Zie haar laatste blog en zelfs slideshare op
  http://meisjevandeslijterij.hyves.nl/blog/28437925/Social_Media_en_...
  naast het MKB kan de overheid hier van leren.
  Durf te delen vind ik een mooie quote.

 • Frans Traas Za 23 jan 2010, 15:10

  Een te verwachten uitslag. Ik heb wle de vraag of je linkedin al een volwaardige social media toepassing kan noemen. Ik denk dat linkedin voor 80 tot 90 % gebruikt wordt voor het leggen van contacten. Een echt platform voor het verspreiden van informatie is het nog niet.
  Hyves en facebook komen in de buurt. Het bezwaar van hyves en facebook vind ik dat deze voor een groot gedeelde gebruikt worden voor hobby en vrije tijd.
  In mijn visie moet social media doel hebben.
  Sylvia haalt een mooi voorbeeld aan van een persoon als petra. Die gebruikt denk ik precies Social media op de juiste manier, waar het voor bedoeld is.
  Wat mij opvalt is dat het bedrijfsleven en de burgers volop bezig zijn dit terrein te verkennen en hieraan deel te nemen. Wanneer volgt de overheid? Eric heeft al een aanzet gegeven. Maar ook chariatieve instellingen, wen de gezondheidszorg (denk aan patientenplatforms) zouden hier van kunnen profiteren.

Mijn reactie

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

SOD Feeds